SERVICE

Du kan tilmelde dig PBS via din bank eller netbank.

Vores mål er altid at levere et tilfredsstillende resultat, ligegyldigt hvilken opgave vi udfører. Derfor er vi også meget fleksible og tilbyder forskellige løsninger alt efter hvilket behov du som kunde har.

Vores grundpris er den billigst mulige pris for dig - hertil kommer hvad du ønsker udover rene vinduer! Når vi alligevel har stillet en stige op, har en våd klud, et barberblad - kan der være mange ting som vi ligeså godt kan klare når vi pudser dine vinduer. Vil du have afrenset malingrester, tørret rammer, fjernet spindelvæv eller andet - siger du det til os og vi aftale om der er noget der skal gøres fast eller bare en enkelt gang og hvad det vil koste.

Læs mere om vinduespudsninger / vinduespudser

Hvordan foregår vinduespudsning?

En normal aftale om vinduespudsning, består i at vi kommer en gang om måneden og vasker dine vinduer udvendigt. Du behøver normalt ikke være hjmme - vi en faktura i postkassen, som du så kan betale over din netbank eller tilmelde PBS.

Har du en butik ønsker du måske at vi pudser dine vinduer hver uge eller hver anden, eller har du en erhversejendom ønsker du måske at hele facaden vaskes. Kontakt os og få en aftale som dækker lige dit behov.
Vi tilbyder også indvendig pudsning, intern, rammevask osv. Du kan læse mere om hvad vi tilbyder herunder.

Vaskeanlæg


Teknik
Et vaskeanlæg fungere ved at der pumpes vand op i en børste, som vasker snavset ned fra ruden. Det beskidte vand skylles ned på jorden og der efterlades kun rent vand. Dette vand er renset igennem flere specielle filtre, så vandet er 100% rent. Der er hverken kalk eller andre miniraler tilbage. Derfor vil ruderne også være rene når vandet fordamper.

Fordele
Miljøvenlig vinduespudsning
Skinnende blanke ruder
Rammer bliver automatisk pænere
Rammevaske kan nogle gange næsten spares væk
Høje og svært tilgængelig vinduer kan oftes vaskes
Sikre arbejdsforhold

Bemærk
Udfordringen med vaskeanlæg er at nå i bund. Nogle gange er der i starten problemer med gammel snavs og sæberester i rammerne som skal vaskes væk. Dette kan nogle gange ses ved at der efter vaskningen er nogle hvide pletter på ruderne eller ved at der ligefrem er et mælkehvidt slør på ruden. Dette vil dog normalt forsvinde efter et par pudsninger. Er det helt gal, skal du naturligivs blot kontakte os - så kommer vi og får det rettet.

Solceller

Vi kan vaske dine solceller og give dig større udbytte af din investering.

Få vasket dine solceller jævnligt og få op til 30% mere effekt.
Bare kontakt os og få et tilbud på hvad det vil koste at vi vasker dine solceller.

Vask ikke selv dine vinduer med alm. vand, da det indeholder mineraler som også sinker effekten. Brug heller aldrig en højtryksrenser da den kan skade dine moduler.


Økonomi/administation

Håndværkerfradrag

Spar 26% med håndværkerfradraget.
Du kan trække vinduespudsning 100% fra med håndværkerfradraget/servicefradraget. Dette gøres på SKATs hjemmeside hvor du også kan læse hvordan du gør.

I 2022 var beløbet 6.400 kr. pr. voksen.

Husk det er et krav at du betaler online, f.eks. via netbank eller PBS.

FAQ -ofte stillede spørgsmål

Hvordan undgår i striber?
Vi bruger en særlig type sæbe som hjælper til ikke at lave striber. Sammen med meget blød gummi på vores værktøj, ender vi med et tilfredsstillende resultat.

Kommer I i regnvejr?
Vi har nedbør 180 dage om året i Danmark, så i gennemsnit hver anden dag. Så regner det ikke mens vi pudser, så regner det måske dagen efter eller kort efter.
Se grafikken fra DR her.
Dog skal det siges at regnvejr ikke har nogen særlig betydning for resultatet af pudsningen. Men hvis der er hård vind, så kan det selvfølgelig efterlade snavs på ruderne - hvorfor vi også anbefaler vinduespudsning hver måned så det holdes pænt.

Der er vand ude i kanten af ruden.
Hvis du får vasket dine vinduer med rentvandsanlæg, så vil der være meget vand tilbage på dine vinduer som skal tørre. Men ved almindelig pudsning, må der maksimalt være 5mm i kanterne for at det meste forsvinder når det tørre. Normalt vil der være mindre, men nogle gange kan det naturligvis svinge lidt.

Hvorfor er der ridser i ruden
De fleste vinduer har eller får små ridser - enten pga. en fugl flyver ind i den, en nytårsraket rammer eller springer foran den, man har slebet listerne eller som oftes er skaden opstået under montering. Vi ser aldrig et nybyggeri uden at der er kommet ridser. Derfor er der også nogle gode anbefalinger fra Glasindustrien ang. beskyttelse af ruder under transport og byggeri se her). De færreste opdager dog disse ridser får efter flere år. En dag er solen måske lige i den rigtige højde eller man bliver opmærksom på dem af andre grunde. Din vinduespudser benytte meget skånsomt værktøj som gør det næsten umuligt at lave ridser.

Hvordan kan det være at vinduerne ikke er helt rene?
Det kan der være mange årsager til:
- maling rester, fast siddende knopper, mv. - kræver en afresning af glasset. Bestil det til din næste pudsning så vi kan kommer i bund med det.
- striber eller udtværet rester - hvis du ikke får pudset/vasket hver måned eller hver anden, kan det være så svært at nå i bund med snavset på ruderne at resultatet ikke altid bliver 100%

Generelle vilkår og betingelser

De kan læse vores betingelser her:

§1 -hos kunden
Det er kundens ansvar at der er fri adgang til vinduerne, det gælder både vedrørende; låste havelåger, træer og buske, havemøbler, o.s.v. - også ved indvendig pudsning skal vinduerne være ryddet så vi kan kommer til. Det er kundens eget ansvar hvis noget vælter eller går i stykker fordi der ikke var ryddet.
Det er kundens ansvar at gemme kvitteringer ved betaling, specielt når det er kontant. Det er kundens ansvar at gøre os opmærksomme på om der er noget vi skal passe på eller være særligt opmærksomme på. Hvis der er nogle sarte ting, hvis taget ikke kan holde til at vi går på det, hvis vinduer eller andet skal behandles på en bestemt måde, osv. Disse ting kan vi ikke vide og derfor ikke drages til ansvar for. Hvis du er i tvivl, så spørg blot hvordan vi udfører vinduespudsning hos dig -om vi er nødt til at gå på dit tag, om vi er bruger stige på gulvet osv.
Vinduespudsning er på eget ansvar.

§2 -regnvejr
Nogle spørger om vi også pudser hvis det regner? Og svaret er naturligvis ja.
I Danmark har vi nedbør næsten hver anden dag i gennemsnit. Så vi havde ikke noget arbejdet hvis vi ikke gjorde. Og da det er så ofte, så gør det heller ikke den store forskel om det regner dagen før vi pudser dine vinduer, mens vi er der eller dagen efter eller to dage efter. Det som er vigtigt, er at snavset på vinduerne bliver fjernet og udsigten bliver vedligeholdt.

§3 -vinduerne
Stk. a - For at holde vores priser så lave som muligt, omfatter en normal vinduespudsning indvaskning og polering af vindue og afrensning af evt. naturlig fremkommet snavs. Ved regelmæssig vinduespolering, vil kunden ofte opleve at vinduer altid virker rene!
Stk. b. - Følgende er ikke indbefattet af vinduespudningen, medmindre andet er aftalt i tilbudet:
  Aftøring af rammer, karme eller solbænk
  Afrensning af maling, lak, olie eller klistermærker
  Tag/Velux-vinduer
  Blyindfattede vinduer
  Ru glas
  Buede glas
  Døre/vinduer med tremmer for
  Revnede/knuste vinduer
  2. sals vinduer og opefter
  Kælder vinduer
Vores priser er meget billige, da ovenstående ikke er medregnet i prisen. Ovenstående foretages normalt mod ekstra betaling.

§4 -klage
Stk. a - Der er 3 dages klageret. Spindelvæv kan komme igen efter få timer, fugleklatter kan også komme igen ganske kort tid efter pudsning -så hvis du mener der er noget at klage over, så skal vi havde det afvide med det samme så vi har mulighed for at kontrollere hvad der er sket og få det rettet.
Stk. b - Tit sidder snavs på indersiden af glasset. Afprøv, eksempelvis med en negl, om evt. snavs sidder på indersiden af glasset før du kontanter os.

§5 -frekvens
Frekvens for pudsning fastsættes i samarbejde med kunden, f.eks. pudsning hver måned. Dog kan der ikke garanteres at der hver gang går præcis 4 uger imellem pudsningerne, da der kan komme sygdom og ferie ind i billeder. Men det bestræbes at der pudses med faste mellemrum, plus/minus en uge.
Specielt i forbindelse med skoleferier og december måned kan det også være nødvendig at der pudses tidligere, for at alle så vidt muligt kan nå at få pudset før helligdage mv.

§6 -pris
I forbindelse med tilbud tages der altid forbehold for evt. fejlberegning eller evt. ubekendte faktorer. En ændring i prisen vil dog altid være varslet på forhånd.
I forbindelse med at man får nye vinduer, ændre vi automatisk prisen i forhold til hvad de forhold.
Der laves hvert år en indeksregulering af prisen på mellem 0-10%.
Der tages forbehold for trykfejl.

§7 -opsigelse
Opsigelse skal sendes skriftligt på brev eller mail - for privatkunder varsles en måned før og for erhvervs kunder 3 måneder før.

§8 -betaling
Betaling skal ske indenfor 14 dag efter arbejdet er udført. Normalt vil den rigtige dato for betaling fremgå nederst på indbetalingskortet. Dog kan det hænde at denne betalingsdato er alt for kort eller allerede overskredet inden arbejdet udføres pga. ferie, sygdom eller lign. -i så fald kan betalingsdatoen blot ændres til 14 dage efter at arbejdet blev udført som normalt er den dag hvor fakturaen postes.
Betaling skal ske til tiden, ellers pålægges der rykkergebyr mv.

§9 -rykker politik
Ved for sen betaling bliver der pålagt et rykkergebyr på 100 kr. som man vil have 10 dage til at betale sammen med det skyldige beløb (ofte vil man dog først modtage en kopi af den skyldige faktura eller man vil kunne se det skyldige beløb på en nyere faktura på indbetalingskortet ud for 'Saldo').
Er det fulde beløb ikke betalt efter 10 dage, pålægges det andet rykkergebyr på 100 kr. som også skal betales inden 10 dage sammen med det skyldige beløb og det første rykkergebyr.
Er beløbet stadig ikke betalt efter disse 10 dage, pålægges det tredje og sidste rykkergebyr på 100 kr. som også skal betales inden 10 dage. Sker dette ikke, overgår sagen direkte til retslig inkasso som udføres af Fredericia Advokaterne, Høgevej 4, 7000 Fredericia med yderligere inkasso omkostninger for kunde.

§10 -privatlivspolitik og dataopbevaring
Ved afgivning af personoplysning, acceptere man at disse vil blive opbevaret både i forbindelse med afgivning af tilbud, oprettelse i kundekartotek mv.
Navn, telefon nr., og email som er sendt i forbindelse med tilbud, vil blive slettet senest efter et år. Ved oprette i vores kundekartotek vil disse data blive opbevaret så længe man er kunde og herefter højst i 5 år til regnskabet.


Hvilket område dækker vi?

Fredericia

vinduespudser vinduespudsning vinduespolering fredericia Vi har pudset vinduer i Fredericia i næsten 40 år og vi har kunder på næsten alle veje, derfor kan vi også pudse dine vinduer billigt - da vi ikke skal have penge for kørsel, vi er jo allerede er hos en lige i nærheden. Vi udfører både vinduespudsning for private og erhverv, villa huse og lejligheder på 2. sal.

PRIVAT Lige nu spare du som privat person ca. 33% ved at benytte dig af håndværkerfradraget.

ERHVERV Vi pudser eller bygninger i alle udforminger, lige fra butiksvinduet til store kontor facader.

Kontakt os og få et gratis tilbud på vinduespudsning her i Fredericia!

Kolding

vinduespudser vinduespudsning vinduespolering kolding

Vi har pudset vinduer i Kolding i mange år og vi har også kunder i dit kvarter, derfor kan vi også pudse dine vinduer billigt - da vi ikke skal have penge for kørsel, vi er jo allerede er hos en lige i nærheden. Vi udfører både vinduespudsning for private og erhverv, villa huse og lejligheder på 2. sal.

PRIVAT Lige nu spare du som privat person ca. 33% ved at benytte dig af håndværkerfradraget.

ERHVERV Vi pudser eller bygninger i alle udforminger, lige fra butiksvinduet til store kontor facader.

Kontakt os og få et gratis tilbud på vinduespudsning her i Kolding!

Vejle

vinduespudser vinduespudsning vinduespolering vejle

Vi har pudset vinduer i Vejle i mange år og vi har også kunder i dit kvarter, derfor kan vi også pudse dine vinduer billigt - da vi ikke skal have penge for kørsel, vi er jo allerede er hos en lige i nærheden. Vi udfører både vinduespudsning for private og erhverv, villa huse og lejligheder på 2. sal.

PRIVAT Lige nu spare du som privat person ca. 33% ved at benytte dig af håndværkerfradraget.

ERHVERV Vi pudser eller bygninger i alle udforminger, lige fra butiksvinduet til store kontor facader.

Kontakt os og få et gratis tilbud på vinduespudsning her i Vejle!

Middelfart

vinduespudser vinduespudsning vinduespolering middelfart

Vi har pudset vinduer i Middelfart i næsten 40 år og vi har også kunder i dit kvarter, derfor kan vi også pudse dine vinduer billigt - da vi ikke skal have penge for kørsel, vi er jo allerede er hos en lige i nærheden. Vi udfører både vinduespudsning for private og erhverv, villa huse og lejligheder på 2. sal.

PRIVAT Lige nu spare du som privat person ca. 33% ved at benytte dig af håndværkerfradraget.

ERHVERV Vi pudser eller bygninger i alle udforminger, lige fra butiksvinduet til store kontor facader.

Kontakt os og få et gratis tilbud på vinduespudsning her i Middelfart!

Børkop

vinduespudser vinduespudsning vinduespolering børkop

Vi har pudset vinduer i Børkop i næsten 40 år og vi har også kunder i dit kvarter, derfor kan vi også pudse dine vinduer billigt - da vi ikke skal have penge for kørsel, vi er jo allerede er hos en lige i nærheden. Vi udfører både vinduespudsning for private og erhverv, villa huse og lejligheder på 2. sal.

PRIVAT Lige nu spare du som privat person ca. 33% ved at benytte dig af håndværkerfradraget.

ERHVERV Vi pudser eller bygninger i alle udforminger, lige fra butiksvinduet til store kontor facader.

Kontakt os og få et gratis tilbud på vinduespudsning her i Børkop!

Kort

Vi pudser vinduer i omtrent dette område:
Vinduespudser i Fredericia Kolding Vejle Middelfart Børkop